Deprecated: Function split() is deprecated in /home/paradijs/domains/paradijsoosterhout.nl/public_html/v1/templates/siteground102/index.php on line 4
Paradijs Oosterhout


 
Op een idyllische  plek met een feeëriek uitzicht over het park  Warande ligt een opmerkelijk  restaurant  met een nog  traditionele oosterse gastvrijheid.
 
De originele  Japanse en Chinese  keuken houdt meer  in dan eten alleen. Bereiding  en presentatie  maar ook het nuttigen van een maaltijd  worden als een kunst beschouwd en verdienen veel tijd en aandacht.  
Wij willen u graag eens kennis laten maken met deze bijzondere kookkunst. In een traditionele kimono genieten aan de Teppan Yakki-tafels, waar de meesters in deze Japanse kookkunst u een boeiend kijkspel bieden bij de bereiding van een breed scala van heerlijkheden.
====================================================

Op donderdag 16 december 2010 stond er een culinaire recensie geschreven door Paula Pols in de UitGids van BN de Stem over het vernieuwde buffetgedeelte in ons Chinese restaurant. De betreffende redactrice was zeer te spreken over de geboden service en kwaliteit en beoordeelde ons buffet met een "goed" in de "smaakmeter". Op de onderstaande link is de hele recensie te lezen.

www.bndestem.nl/extra/eten/7810112/Paradijs-stemt-tevreden.ece

Wederom een culinaire recensie in de Uitgids van BN de Stem!!! Dit keer was redactrice Els Grosfeld te gast in ons Japanse Teppan-Yaki restaurant. Zij beoordeelde dit gedeelte op donderdag 9 januari 2014 met een "goed". De volledige recensie kunt u lezen door op de onderstaande link te klikken.

www.bndestem.nl/extra/eten/goochelen-met-eten-bij-paradijs-1.4168385
 ==================================================================================