De kerstdagen zijn bij Paradijs Oosterhout altijd het culinaire hoogtepunt van het jaar en bovendien een kerstbeleving in stijl. Dan serveren wij ons speciale kerstbuffet welke elk jaar weer bijzonder door onze gasten op prijs wordt gesteld.

Op woensdag 25 en donderdag 26 december 2024 bent u van harte welkom in ons restaurant voor onze welbekende "Kerst Dinch". Naast de gebruikelijke Oosterse gerechten, waaronder Japanse Teppan-Yaki gerechten, serveren wij u ook diverse bekende gerechten uit de Frans/Hollandse keuken.

 

De prijs van het kerstbuffet wordt in een later stadium bekend gemaakt.

 

Maximaal 2 uur en 30 minuten per zitting en wij raden u aan, om eventuele teleurstellingen te voorkomen, tijdig te reserveren.


Een tip voor het parkeren:
Naast ons gewone parkeerterrein kunt u tijdens de drukke kerstdagen ook gebruik maken van de ruime gratis parkeergelegenheid bij het zwembad de "Warande". Deze kunt u bereiken aan het Wilhelminakanaal Zuid 66 te Oosterhout. De ingang van ons restaurant bevindt zich dan op 5 minuten loopafstand (450 meter). Klik voor meer informatie op de blauwe parkeren button op de home pagina.

Paradijs Oosterhout | Website realisatie: ©2019 Twototango voor Rekker bv Panningen